Stöd forskning

Så kan du bidra till en bättre hälsa!

Ett enkelt sätt att bidra till starkare forskning om mindfulness och bättre hälsa är genom ett donera valfri summa. Ditt stöd gör skillnad!

Forskningen inom mindfulness står inför stora möjligheter. Men det krävs fortsatt målmedvetna satsningar på flera nivåer, fler och större studier som utvärderas på lång sikt, utbildning och kunskapsspridning. En viktig och fortfarande outforskad grupp är barn och mindfulness. Med ditt stöd kan du vara en del av framtiden och bidra till nya genombrott för människors hälsa och välbefinnande.

.

 

ENKELT SKÄNKA VIA SWISH

Ett enkelt sätt att bidra till IFMM:s arbete med att stärka forskningen om midnfulness är genom att skänka valfri summa via swish: 123 162 4923.

BIDRAG –

STORT SOM SMÅTT

Du kan ge ett bidrag närhelst du vill. Storleken bestämmer du själv, men allt är lika välkommet, stort som litet. Vi skickar ett kort som bekräftelse och tack för donationen.

HÖGTIDSGÅVA

Att ge en gåva till IFMM istället för en sak vid olika högtider kan vara meningsfullt och uppskattat. Vi har tagit fram ett gåvobrev med plats för en personlig hälsning som du kan överlämna till den som ska firas.